Üdvözöljük otthon!

Modern, kényelmes és főleg praktikus családi házakat kínálunk Önöknek a belvárosban hagyományos családi házas övezet csendjével körülvéve. A helyszíni megoldás kialakításakor figyelembe vettük a fiatal családokat és a közösség igényeit. Éppen ezért a házak mentén kerékpárutat építettünk, valamint fokozott figyelmet fordítottunk a biztonságra és a zöld övezetekre, amelyek segítenek az élet minőségének és kényelmének növelésében.

Lakhatás kínálata

Választhat családi sorházaink közül, vagy előnybe részesítheti a komplett infrastruktúrával ellátott családi házas telek megvásárlását.

Az utolsó fázisban szeretnénk bővíteni kínálatunkat többszintes lakóházak építésével, és felkínálni Önöknek többféle lakhatást ebben a szép lokalitásban.

A tervezés folyamán arra is gondoltunk, hogy legyen lehetőség a közelben bevásárolni, ezért projektünk része egy jól ismert élelmiszerlánc működtetése is.

Elhelyezkedés

Egy ugrásra Pozsonytól

Dunaszerdahelyet összeköti Pozsonnyal az R7-es gyorsforgalmi út, melynek köszönhetően lecsökkent 30 perce az ingázási idő

Közel Dunaszerdahely központjához

Az Ady Park Sikabonyban, Dunaszerdahely kiépített részén helyezkedik el közvetlenül a városközpont mellett.

Intézmények / szolgáltatások

Iskolák, sportpályák, bevásárlóközpontok és egészségügyi intézmények helyezkednek el gyalogos távolságra.

A környéken található a közkedvelt Thermalpark. Közelben helyezkedik el Bős, Duna-menti ligeterdők és a Kis-dunai vízimalom. Az adrenalin kedvelői számara kihagyhatatlan a közeli Slovakia Ring. Ideális kirándulásokra a közeli Malkia park, nemcsak kisgyermekes családoknak.

Bratislava 30 minút

Malkia park 10 minút

Ihrisko 2 minúty

Škola, škôlka 1 minúta

Supermarket 1 minúta

Zdravotné stredisko 5 minút

Thermalpark 20 minút

Építkezési ütemterv

1. szakasz

11 családi sorház

2021. decemberÉpítkezés kezdete

2022. májusNyers épület befejezése

2022. decemberÉpítkezés befejezésének dátuma

2023-as év első feleA házak jóváhagyásának és átadásának várható időpontja

12. 2. 2022-i állapot

Válassza ki új otthonát

Családi házak kínálata